Blog

Makale

Lenfatik Sistem

Lenfatik Sistem

Dr. West'in tıbbi araştırmaları ve keşifleri kesinlikle olağanüstü ve sağlıklı kalmamız için anlamamız için kritik öneme sahip. Bu bilgiler hayatınızı değiştirebilir.

Kısaca
'Araştırmalar, vücudunuzun içinden geçen ve hücrelerinize oksijen taşıyan kan damarlarının olduğu her yerde, yan yana giden bir lenf damarı olduğunu ortaya koyuyor. Lenfatik damarların asıl amacı, fazla kan proteinini ve suyu hücrelerinizin etrafındaki boşluklardan uzaklaştırmaktır. Böylece vücudunuzun her organı ve her parçası düzgün çalışabilecek ve vücudunuz ağrıdan, enerji kaybından ve hastalıktan kurtulacaktır.” Uluslararası Lenfoloji Akademisi, www.ial.org/about-us.html

Vücudumuzdaki lenf damarları düzgün çalışsaydı hücrelerimizin içinde yaşadığı lenf sıvısının saf kalacağını ve hücrelerin sağlıklı olmaları için ihtiyaç duydukları mineralleri, besinleri ve oksijeni alabileceklerini öğrendim. Bu durumda, yaşadığımız sürece vücudumuz ağrı, enerji kaybı ve hastalıktan uzak kalacaktır. Erken ölüm olmazdı ve vücut o kadar hızlı iyileşirdi ki inanmak neredeyse imkansızdır.

Yeryüzündeki her şifa sanatı, hücrelere oksijen verilmesini içerir!

'Kuru durum”.

"Lenfatik damarlar uygun şekilde aktive edildiğinde, hücreleri" Kuru Durum "olarak adlandırılan duruma getirmek için ölü hücreleri, zehirleri ve hücrelerin etrafındaki fazla suyu çekme yeteneğine sahip olurlar. Hücreleri "Kuru Durum"a sokmak için gerekeni yaptığımızda, hücrelerin etrafında fazla su olmaz, sadece hücrelerin etrafındaki çatlakları dolduracak kadar su kalır ve hepsi bu kadar. Bu, kan akışından oksijen almak için vücudunuzdaki tüm hücrelerin içinde olması gereken durumdur. Ayrıca, hücreler bu durumdayken ağrı, enerji kaybı veya hastalık (herhangi bir türden) yaşamazsınız.

Bu "Kuru Durum” durumunun 1930 ile 1961 yılları arasında Harvard Tıp Okulu, Tulane Tıp Okulu ve Mississippi Tıp Okulu'nda Dr. Cecil K tarafından tıbbi olarak belgelendiğini kanıtlayan araştırmayı yapmak Dr. West'in on yedi yılını aldı. Drinker, Dr.HS Mayerson ve Dr.Arthur C. Guyton.

1976'da Dr. West, vücudunuzun her hücresinde, her organında ve her parçasında bulunan sodyumpotasyum pompasının aslında elektrik ürettiğini ortaya çıkaran Büyük Hayat Kurtaran Bir Keşif yaptı. Tüm tıp dünyasında devrim yaratabilecek aşağıdaki formülü yazmak Dr. West'in 31 yılını aldı çünkü bu formülle insanlar doğumdan ölene kadar vücutlarını ağrı ve hastalıktan uzak tutabilecekler:

ÖZET

1) Vücuttaki her hücrenin içinde ELEKTRİK yani GÜÇ üreten bir SODYUM-POTASYUM POMPASI vardın

2) Vücudumuzda dolaşan bir KAN DAMARIMIZ olduğu her yerde, arada hücrelerle yan yana giden bir LENFAT DAMARIMIZ vardır.

3) LENFAT DAMARLARININ amacı, hücrelerin etrafındaki boşluklardan tüm ölü hücreleri ve zehirleri ve fazla suyu çekip çıkarmaktır, bu da hücreleri, etrafında fazla su olmadan 'KURU DURUM”da tutar.

4) Oksijeni kan damarlarından alabilmek için hücrelerin "KURU DURUM”da tutulması gerekir.

5) KAN PROTEİNİ ve SU, hücre düzeyinde OKSİJEN EKSİKLİĞİNİN NEDENİ olan "KURU DURUMU” DEĞİŞTİRMEK için KAN AKIŞINI terk eder.

6) ZİHNİ kırmak - öfke, öfke, kin tutmak vb . et -ve FİZİKSEL - tembellik ve yüzeysel nefes alma - SAĞLIK YASALARI, kandaki proteinleri ve suyu kan dolaşımından dışarı çıkaran ve oksijen eksikliğine neden olan şeydir. Hücrelere zarar verecek herhangi bir şey, kan proteini ve suyunun kan akışını terk etmesine ve bu dünyadaki acının, enerji kaybının ve tüm hastalıkların asıl nedeni olan "Kuru Hal”i değiştirmesine neden olacaktır!

7) Sağlık yasalarına uymayı öğrendiğimizde ve KAN PROTEİNİNİ ve SUYU KONTROL ETMEK içiN LENFATİK DAMARLARIMIZI AKTİF ETTİĞİMİZDE, AĞRI, ENERJİ KAYBI VE HASTALIKTAN ÖLÜM OLMAZ."

- DL C. Samuel West , DN, ND -
www.speedhealing.com